Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Seinäpellit teräksenkovalla kestävyydellä | PSL-Nykänen

Seinäpeltejä teräksenkovalla kestävyydellä

Seinäpellit ovat monikäyttöisiä rakennusmateriaaleja, jotka sopivat pintamateriaaliksi ulko- ja sisäseiniin sekä kattoihin.

Peltisepänliike Nykäsen valmistaa seinäpeltiprofiilit markkinoiden laadukkaimmasta pinnoitetusta teräksestä, joka kestää kovia olosuhteita ja on helppohoitoinen. Seinäpellit valmistetaan aina asiakkaan mittojen mukaan.

Seinäpeltejä erilaisilla profiileilla


Seinäpeltiemme profiili- ja värivalinnoilla vaikutat rakennuksen kestävyyteen, mutta myös ulkonäköön. Seinäpellit valmistetaan korkealaatuisesta teräksestä, joka on pintakäsitelty.

Yksilöllisen lopputuloksen saamiseksi tarjoamme seinäpeltejä erilaisilla pinnoitevaihtoehdoilla, kuten polyesteri, Purex, Pural ja Pural BT (matta). Voit katsoa värivaihtoehtomme värikartasta. Yliviivatut värit ovat varastovärejämme. Katso värikarttaa tästä.

Valmistamme seinäpellit aina asiakkaan mittojen mukaan. Seinäpelleissämme on 30 vuoden takuu, joten voit olla varma tuotteidemme kestävyydestä.

Alta näet seinäprofiilivaihtoehtomme.

Seinäprofiili K-15 V


Monipuolisen aaltopellin kuviointi muistuttaa lautajäljitelmää. Kuvioinnissa on vesiura. Hyötyleveys 1134 mm.


Seinäprofiili K-15 S


Monipuolisen aaltopellin kuviointi muistuttaa lautajäljitelmää. Hyötyleveys 1134 mm.


Seinäprofiili K-19


Perinteinen näyttävä seinäprofiili. Kuvioinnissa on vesiura. Hyötyleveys on 1150 mm.


Seinäprofiili K-20


Suosittu ja erittäin tukeva profiili seinä- ja kattopintoihin. Virtaviivainen ulkoasu toimii varastorakennuksien ja hallien seinissä. Helppo asentaa. Kuvioinnissa on vesiura.


Seinäprofiili K-20 B


Suosittu ja erittäin tukeva profiili seinäpintoihin. Virtaviivainen ulkoasu toimii varastorakennuksien ja hallien seinissä. Helppo asentaa. Kuvioinnissa on vesiura. Hyötyleveys 1100 mm.

Seinäpellit helposti kohteeseen kotiin toimituksella


Peltisepänliike Nykäsen yleisimmät profiilimallit pyrkivät täyttämään asiakkaiden tarpeet pienistä rakennuskohteista aina vaativiin teollisuuskohteisiin. Ammattilaisemme auttavat sinua tarvittaessa sopivan seinäpellin ja värin valinnassa.

Seinäpeltimme tulevat tilaustuotteena tytäryhtiöltämme Voltin Peltikeskuksesta. Tuomme tilauksesi sovitusti haluamaasi paikkaan tai voit noutaa tilauksesi varastoltamme haluamanasi ajankohtana.

Toimitamme tilauksia korkeintaan 200 km päähän toimipisteeltämme Vetelistä, Keski-Pohjanmaalta.

Seinäpeltimme sopivat erilaisiin kohteisiin. Olitpa yksityishenkilö, yrittäjä tai rakennuttaja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä!


Haluatko tarjouksen peltikatteista? Tai haluatko kysyä lisää tuotteen räätälöinnistä? Lähetä viesti yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä.

PELTISEPÄNLIIKE NYKÄNEN OY
020 710 9950
info@psl-nykanen.fi
Yritys*

Etunimi*
Sukunimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Mistä tuotteistamme ja palveluistamme haluaisit tarjouksen?*