Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Kattopellit laadukkaista materiaaleista valmistettuna | PSL Nykänen

Kattopellit laadukkaista materiaaleista valmistettuna

Korkealaatuiset kattopellit varmistavat, että rakennuksen katto pysyy hyvässä kunnossa ja kauniina vuosikymmenien ajan. Peltisepänliike Nykäseltä saat kattopeltejä eri profiileilla mittojen mukaan.

Olemme erikoistuneet lukkosaumapeltien valmistamiseen. Lukkosaumapellit valmistetaan peltisepän kädentaidoilla omissa tuotantotiloissamme. Peltisepänliike Nykäseltä saat lukkosaumakattoon kokonaistoimituksen, johon kuuluu asennustarvikkeet ja -ohjeet.

Puolen vuosisadan aikana kertynyt kokemuksemme kattojen parissa takaa, että tuotteemme ovat laadukkaita, huolella tehtyjä ja pitkäikäisiä.

Lukkosaumapellit suoraan tehtaaltamme


Valmistamamme lukkosaumapelti on yksi kattopeltiprofiileistamme. Lukkosaumakatto on erittäin vesitiivis ja kestävä vesikattomalli.

Lukkosaumakatto on nopea ja kustannustehokas asentaa, koska se ei vaadi erikoistyökaluja tai erikoisosaamista. Lukkosaumapellit kiinnittyvät toistensa päälle, jolloin kiinnikkeet jäävät piiloon peltirivien väliin.

Lukkosaumapeltimme ovat hyötyleveydeltään 505 mm.Valmistamme lukkosaumapellit aina asiakkaan mittojen mukaan. Pystymme valmistamaan jopa 14,5 metriä pitkiä lukkosaumapeltejä. Valmistamme myös lukkosaumapelteihimme sopivat päätypellit.

Käytämme valmistuksessa erittäin korkealaatuista terästä, joka pinnoitetaan Pural BT (matta) -pinnoitteella. Voit katsoa värivaihtoehtomme värikartasta. Yliviivatut värit ovat varastovärejämme. Katso värikarttaa tästä.

Lukkosaumakaton asentaminen jää ostajan vastuulle.

Olipa valitsemasi kattoprofiili mikä tahansa, voimme laskea puolestasi kattopeltien määrän kohteeseen. Ammattilaisemme auttavat sinua tarvittaessa sopivan kattopeltiprofiilin ja värin valitsemisessa.

Alta näet muut Peltisepänliike Nykäsen kattoprofiilivaihtoehdot.

Kattoprofiili K-20


Suosittu ja erittäin tukeva profiili katto- ja seinäpintoihin. Virtaviivainen ulkoasu toimii varastorakennuksien ja hallien katoissa. Helppo asentaa. Kuvioinnissa on vesiura.


Kattoprofiili K-45 K


Sopii suurten kattopintojen kattamiseen. Taloudellinen ja kantava rakenne. Suuri kuviointi on näyttävä isoilla pinnoilla. Kuvioinnissa on vesiurat. Hyötyleveys 1025 mm.


Kattoprofiili TIKU 350


Tiilikuviota imitoiva kattoprofiili. Eläväinen ja tyylikäs ulkomuoto. Sopii omakotitalojen kattoihin. Hyötyleveys 1100 mm.

Kattopellit helposti suoraan kotiovellesi


Peltisepänliike Nykäsen yleisimmät profiilimallit pyrkivät täyttämään asiakkaiden tarpeet pienistä rakennuskohteista aina vaativiin teollisuuskohteisiin.

Kattopeltimme tulevat tilaustuotteena tytäryhtiöltämme Voltin Peltikeskuksesta. Tuomme tilauksesi sovitusti haluamaasi paikkaan tai voit noutaa tilauksesi varastoltamme haluamanasi ajankohtana.

Toimitamme tilauksia korkeintaan 200 km päähän toimipisteeltämme Vetelistä, Keski-Pohjanmaalta.

Kattopeltimme sopivat teollisuuskohteisiin, kerros- ja rivitaloille sekä omakotitaloihin. Olitpa yksityishenkilö, yrittäjä tai rakennuttaja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä!


Haluatko tarjouksen lukkosaumastamme tai kattopelleistä? Haluatko kysyä lisää tuotteistamme? Lähetä viesti yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä.

PELTISEPÄNLIIKE NYKÄNEN OY
020 710 9950
info@psl-nykanen.fi
Yritys*

Etunimi*
Sukunimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Mistä tuotteistamme ja palveluistamme haluaisit tarjouksen?*