Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Kotimaiset kattoturvatuotteet | PSL Nykänen

Kotimaiset kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet mahdollistavat katolla liikkumisen turvallisesti ja helposti. Peltisepänliike Nykänen jälleenmyy johtavien kotimaisten tuotemerkkien kattoturvatuotteita. Kattoturvatuotteemme sopivat teollisuuskohteista aina omakotitaloihin asti. Turvaa itsesi ja rakennuksesi toimintavarmoilla ja markkinoiden laadukkaimmilla kattoturvatuotteillamme!

Helposti asennettavat ja kestävät kattoturvatuotteet


Viranomaismääräysten mukaan rakennuksissa on oltava kiinteät kattoturvatuotteet, jotta katolla voidaan tehdä turvallisesti puhdistus- ja huoltotoimenpiteitä.

Peltisepänliike Nykänen jälleenmyy kattavasti erilaisia kattoturvatuotteita kokonaispakettina sekä yksittäisinä tuotteina. Kattoturvatuotteemme ovat tilaustuotteita, joiden toimitus kestää noin 10 päivää. Kaikki kattoturvatuotteet sisältävät asennustarvikkeet ja -ohjeet.

Kattoturvatuotteiden asentaminen jää ostajan vastuulle. Kaikki tuotteet ovat saatavana värikartan väreissä. Katso värikarttaa tästä.

Alla olevat tuotteet ja kuvat: Pisko.

Lumiesteet


Lumiesteet ehkäisevät vaaratilanteita lumen ja jään pudotessa katolta. Tarjoamme asennusvalmiita lumiesteitä kokonaispakettina. Lumiesteitä on tilattavissa kaikille kattotyypeille ja kaltevuuksille. Saatavana kaikissa vesikattoväreissä.


Kattosillat


Kattosilta eli kulkusilta turvaa katolla liikkumisen, kun sinun on nuohottava piippu, pudotettava lumia katolta tai puhdistettava katto. Tukevat kattosillat ovat tilattavissa kaikille kattotyypeille ja kaltevuuksille. Saatavana kaikissa vesikattoväreissä.


Kattotikkaat


Kattotikkailla kiipeät turvallisesti talon katolle, kun sinun on tehtävä huolto- ja puhdistustöitä katolla. Tarjoamme asennusvalmiita kattotikkaita kokonaispakettina.


Seinätikkaat


Seinätikkaat mahdollistavat turvallisen pääsyn katolle. Tarjoamme asennusvalmiita seinätikkaita kokonaispakettina. Pakettiin kuuluu tikasrunko, seinäjalat, yläkaaret ja räystästuet.

Kattoturvatuotteet nopeasti suoraan kotiovellesi


Jälleenmyymme Ruukin ja Piskon laadukkaita ja kestäviä kattoturvatuotteita. Kattoturvatuotteemme ovat tilaustuotteita, joiden saapumisessa kestää noin 10 päivää. Tuomme tilauksesi sovitusti haluamaasi paikkaan tai voit noutaa varastoltamme haluamanasi ajankohtana.

Toimitamme tilauksia korkeintaan 200 km päähän toimipisteeltämme Vetelistä, Keski-Pohjanmaalta.

Kattoturvatuotteemme sopivat teollisuuskohteisiin, yrityksille, kerros- ja rivitaloille sekä omakotitaloihin. Olitpa yksityishenkilö, yrittäjä tai rakennuttaja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Pyydä tarjous!


Haluatko tarjouksen kattoturvatuotteista? Tai jäikö sinulla kysyttävää? Lähetä viesti yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä.

PELTISEPÄNLIIKE NYKÄNEN OY
020 710 9950
info@psl-nykanen.fi
Yritys*

Etunimi*
Sukunimi*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Mistä tuotteistamme ja palveluistamme haluaisit tarjouksen?*